Wasko neemt Kinderopvang Papendrecht over

Wasko neemt Kinderopvang Papendrecht over


Project Description
  • 0
  • 6 maart 2023

Maatschappelijke kinderopvangorganisatie Wasko en Kinderopvang Papendrecht (KOP) gaan verder als één organisatie. Dit betekent dat op termijn de drie KOP locaties verder gaan als Wasko-locaties.

 

Door het bundelen van de krachten hopen de organisaties de gemeente Papendrecht en omgeving nog beter te kunnen voorzien van kwalitatief goede, toegankelijke en betaalbare kinderopvang. Daarnaast hopen de partijen de samenwerking met de gemeente Papendrecht en alle basisscholen verder te kunnen versterken.

 

Dubbeldam & Company adviseert Wasko

Dubbeldam & Company is opgetreden als adviseur van Wasko bij de aankoop van Kinderopvang Papendrecht. De afgelopen 20 jaar heeft Dubbeldam & Company bij vele koop- en verkoop transacties geadviseerd. Bent u geïnteresseerd in meer informatie hierover? Neem contact op met Marijn Dubbeldam op 06-22396006 of per e-mail dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

 

Privacy verklaring

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt u bekijken welke gegevens wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen