Overname Van der Hoek Technische Groothandel door De Boer Drachten

Overname Van der Hoek Technische Groothandel door De Boer Drachten


Project Description
  • 0
  • 26 april 2022

De Boer Drachten heeft de aandelen van Van der Hoek Technische groothandel uit Hazerswoude-Dorp heeft overgenomen. Met de overname groeit De Boer Drachten naar twee fysieke vestigingen in Nederland.

 

Beide bedrijven delen de passie voor het bedienen van professionele klanten uit het buitensegment met een hoog serviceniveau. Hendrik de Boer, algemeen directeur van De Boer Drachten, licht toe: “Van der Hoek heeft zijn klanten jarenlang bedient op een manier die wij ook voor ogen hebben. Het service aspect is sterk aanwezig in hun klantcontact. Van der Hoek is een kwalitatief sterk bedrijf met een sterke klantenbinding.”

 

“Door de gesprekken met De Boer Drachten, wist ik zeker dat ons bedrijf mooie stappen kan maken in de nabije toekomst”, aldus Henrico van der Hoek, voormalig DGA van Van der Hoek Technische Groothandel. “Het is mooi om te zien dat onze bedrijven, die geografisch ver uit elkaar liggen, zoveel raakvlakken hebben. Daarbij zien we dat deze overname, goed past binnen onze strategische doelstellingen, onder andere op het gebied van e-commerce.” Henrico van der Hoek, blijft na de overname nog een korte periode aanwezig, voor een soepele overdracht en integratie.

 

Lees hier het volledige persbericht.

 

Dubbeldam & Company adviseert aandeelhouder Van der Hoek

Dubbeldam & Company is opgetreden als adviseur van de aandeelhouder van Van der Hoek. De afgelopen 20 jaar heeft Dubbeldam & Company bij vele koop- en verkoop transacties in de ijzerwaren- en gereedschappen branche geadviseerd. Bent u geïnteresseerd in meer informatie hierover? Neem contact op met Marijn Dubbeldam op 06-22396006 of per e-mail dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

 

Privacy verklaring

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt u bekijken welke gegevens wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen