Kopen

Voorbereidingsfase

Op basis van uw doelstellingen stellen we een acquisitieprofiel op en brengen we mogelijke acquisitiekandidaten in kaart. In overleg met u maken we een selectie van te benaderen kandidaten, die we vervolgens benaderen.

Koopfase

We analyseren  de acquisitie-kandidaat, voeren een waardebepaling uit, adviseren over een passende transactiestructuur en voeren de onderhandelingen.

Structureringsfase

De intentieverklaring wordt opgesteld, we begeleiden het due diligence onderzoek, arrangeren de financiering en coördineren het opstellen van de transactiedocumentatie.

Succesvolle deals:

0
+
Transacties geadviseerd
0
Jaar ervaring

Ontzorgen van de opdrachtgever

infographic-denc

Direct een afspraak maken

Wilt u direct aan de slag met bedrijfsovername? Maak dan een afspraak met één van onze overnamespecialisten. Wij bieden u meer dan 20 jaar en 100 geslaagde transacties ervaring. U kunt ons bereiken via 0180-548154, dubbeldam@dubbeldamcompany.nl of via de website.

Privacy verklaring

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt u bekijken welke gegevens wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen