Truckland koopt camper- en caravanspecialist Mobiledrôme-Vossenhoek

Truckland koopt camper- en caravanspecialist Mobiledrôme-Vossenhoek


Project Description
  • 0
  • 31 oktober 2023

Truckland Group B.V. (onderdeel van de Pallieter Group) verbreedt haar portfolio met de overname van ‘Mobiledrôme’ Campers en ‘De Vossenhoek’ Caravans in Oud Gastel. Met deze overname breidt Truckland haar leisure activiteiten verder uit. Door deze overname neemt de omzet van Truckland Group B.V. met circa 30 miljoen euro toe en daarmee komt de geprognotiseerde omzet op een totaal van circa 350 miljoen euro in 2023. Dit wordt gerealiseerd door circa 750 medewerkers.

 

Truckland richt zich in hoofdzaak op het op maat leveren, verhuren, leasen en onderhouden van vrachtwagens van het merk DAF en bestelwagens van de merken Fiat Professional, Iveco en Maxus. Truckland heeft 16 Nederlandse vestigingen in: Acht, Almere, Amsterdam, Boxtel, Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Heerhugowaard, Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid, Schiphol, Son, Tilburg, Veghel, Velsen, Wognum en Zaandam. Naast deze 16 vestigingen heeft Truckland nog vestigingen in Beerse (België) en daarnaast in Valdemoro en Alcalá de Henares (Spanje). De eerste Camperland vestiging ligt in Herpen, dit wordt nu aangevuld met de inspirerende locatie in Oud Gastel.

 

Na de recente overname van ‘Caravan- en Campercenter Cor van den Oever’ in Herpen aan het begin van 2022 worden de leisure activiteiten nu verder uitgebreid middels de overname van Mobiledrôme en De Vossenhoek. De camper- en caravanactiviteiten worden samengevoegd onder de business unit ‘Camperland’ waartoe ook Mobiledrôme en De Vossenhoek gaan behoren. Hiermee groeit het merkenportfolio van vijf naar negen campermerken. Naast EuraMobil, Adria, Bürstner, Forster en Karmann zal Camperland nu ook Dethleffs, Hymer, Knaus en Weinsberg gaan vertegenwoordigen.

 

Klik hier voor het persbericht op de website van Truckland Group

 

Dubbeldam & Company adviseert Truckland Group

Dubbeldam & Company is opgetreden als adviseur van Truckland Group bij de aankoop van Mobiledrôme-Vossenhoek. De afgelopen 25 jaar heeft Dubbeldam & Company bij vele koop- en verkoop transacties geadviseerd. Bent u geïnteresseerd in meer informatie hierover? Neem contact op met Marijn Dubbeldam op 06-22396006 of per e-mail dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

 

Privacy verklaring

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt u bekijken welke gegevens wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen