Verkoop Van Enckevort aan Polvo

Verkoop Van Enckevort aan Polvo


Project Description

Polvo heeft de aandelen in de Van Enckevort Groep overgenomen. De Van Enckevort Groep, bestaande uit 11 Van Enckevort Groothandel vestigingen in Limburg en Zuid Oost Brabant, Betiva in Nederweert en MAWI Beveiliging en Toegangsbeheer in Venlo, blijft onder haar huidige naam en in dezelfde structuur actief in de regio. De Van Enckevort Groep is een groothandel gespecialiseerd in ijzerwaren, hang en sluitwerk, (elektrisch)gereedschap, kluizen, bevestigingsmaterialen en bedrijfskleding. De Van Enckevort Groep, opgericht in 1900, heeft een rijke historie en een sterke naam in haar marktgebied opgebouwd.

 

Polvo is een groep van gespecialiseerde groothandels op het gebied van ijzerwaren en gereedschappen, actief onder de handelsnamen Leys, Cystac, Lekkerkerker, Kruyt, Dubson, Van der Stad, Van den Ham, Holtgrefe, Hendriks, Kobam, De Schakel en Zwaard. Met de overname van de Van Enckevort Groep verwacht Polvo haar positie in de bouwsector in deze regio verder te versterken.

 

Dubbeldam & Company adviseert aandeelhouders Van Enckevort Groep.

 

Privacy verklaring

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt u bekijken welke gegevens wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen