Overname Theunisse Kokosbrood door Berk Partners

Overname Theunisse Kokosbrood door Berk Partners


Project Description

Theha B.V., de producent van kokosbrood en zachte cocoscubes uit Harderwijk, is overgenomen door Berk Partners Groeifonds en het management. Theha, een familiebedrijf opgericht in 1954, is de enige producent van het oer-Hollandse Kokosbrood. Oud-eigenaar Bram Theunisse is als derde generatie van deze kokosbroodbakkersfamilie met de onderneming en haar producten opgegroeid. Bram Theunisse heeft de onderneming op succesvolle wijze gebracht tot het moderne productiebedrijf dat Theha hedendaags is. Na een periode van bijna 20 jaar als eigenaar van Theha, zijn de aandelen overgedragen aan Berk Partners Groeifonds en het management.

 

De overname betekent de eerste participatie van het recent opgericht Berk Partners Groeifonds. Samen met het management richt Berk Partners Groeifonds zich op het verder ontwikkelen van de export van cocoscubes en het introduceren van plantaardig en gezond kokosbrood zonder toegevoegde suikers.

 

Dubbeldam & Company adviseert aandeelhouder Theha.

 

    

Privacy verklaring

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt u bekijken welke gegevens wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen