Brainnet koopt broker activiteiten Novisource

Brainnet koopt broker activiteiten Novisource


Project Description

Brainnet is een full service organisatie gespecialiseerd in het geheel of gedeeltelijk ondersteunen van haar opdrachtgevers bij de inzet van tijdelijke medewerkers. Als onafhankelijke leverancier verzorgt Brainnet onder meer het leveranciersmanagement, werving en selectie van kandidaten, pre-employment screening, contractbeheer en evaluatie en rapportage.

 

Tjebbe van Oostenbruggen, Algemeen Directeur van Brainnet: “Sinds de oprichting in 1996 heeft Brainnet een duidelijke visie op de markt van flexibele arbeid. Klanten hebben in onze ogen recht op transparantie als het gaat om marges, tarieven en verdienmodellen bij het inhuren van flexibele arbeid. Onze visie, aanpak en onafhankelijkheid leidde de afgelopen jaren tot toenemend vertrouwen van klanten en groei. De overname van de brokeractiviteiten van Novisource Contracting Services past goed in onze groeistrategie en biedt kansen om onze positie in onder meer de IT en Finance sector te verstevigen.”

 

Duco Wildeboer, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Novisource: “Wij zijn zeer tevreden met deze transactie, die plaatsvond naar aanleiding van de strategische oriëntatie betreffende de verschillende bedrijfsonderdelen van Novisource. Wij geven de klanten van de broker activiteiten van Novisource Contracting Services in goede handen.”

 

 

Dubbeldam & Company is opgetreden als adviseur van Brainnet.

 

Privacy verklaring

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt u bekijken welke gegevens wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen