Pallieter Group participeert in Bonsema Groep

Pallieter Group participeert in Bonsema Groep


Project Description
  • 0
  • 8 december 2023

Pallieter Group verbreedt met de participatie in de Bonsema Groep haar portfolio en zet hiermee een eerste stap in de verpakkingsbranche. De Bonsema Groep bestaat uit Bonsema Verpakking, Dozenproducent en Vermeulen verpakkingen.

 

Marco de Bos, CEO van Pallieter Group BV.: “Wij zijn verheugd dat we als mede-aandeelhouder onderdeel worden van de Bonsema Groep. Als Pallieter kijken we al langere tijd met grote interesse naar de verpakkingsbranche. De ontwikkeling van duurzame verpakkingsoplossingen, de verder groei van e-commerce en de daarmee samenhangende veranderende rol van verpakkingen, resulteren in een dynamische markt met een stevige groei. Bonsema is een belangrijke speler hierin, die door de (recente) overnames van o.a. Dozenproducent en Vermeulen verpakkingen zich bijzonder goed heeft gepositioneerd. De groei die Bonsema, onder de leiding van Marc Hendriks, de afgelopen jaren heeft doorgemaakt is indrukwekkend. Wij zijn ervan overtuigd dat Bonsema de komende jaren haar groei verder door zal zetten. Wij zien uit naar de samenwerking met Marc Hendriks die als DGA, met Pallieter als ondersteunende aandeelhouder, hieraan leiding zal blijven geven en Bonsema ook in de toekomst verder zal laten bloeien en groeien”.

 

Marc Hendriks, Directeur van Bonsema Groep.: Met veel enthousiasme kijk ik uit naar de samenwerking met Pallieter Group als mede-aandeelhouder van Bonsema, vanaf 2010 ben ik bezig geweest om het bedrijf gestaag uit te bouwen naar wat het nu is, van een klein verzamelpand naar een volwaardig bedrijf met meerdere vestigingen en een eigen productie locatie. Pallieter is voor ons de perfecte partner om de positie die we als Bonsema momenteel hebben verder uit te bouwen en te laten groeien in de markt van verpakkingen.

 

Over Bonsema Groep
Bonsema Verpakking opgericht in 1917 door de Fa. Bonsema is een groothandel in verpakkingsmaterialen en productiebedrijf in Kartonnen verpakkingen in breedste zin van het woord. In 2010 heeft Marc Hendriks het bedrijf overgenomen en uitgebouwd met meerdere vestigingen in het noorden van het land, zo is Bonsema te vinden in Hoogeveen, Leeuwarden en Kolham (Groningen), Bonsema Verpakking beschikt over een eigen productie waar dagelijks bedrukte en onbedrukte verpakkingen op maat worden gemaakt.

 

Over Pallieter Group
Pallieter Group is in 1981 door Martin van Doorne opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een familieholding met 4 domeinen, namelijk Pallieter Trucks (o.a. DAF, FIAT, Iveco, Campers en Hyster), Pallieter Invest (BMW, Mini, Land Rover, Jaguar, Schadeherstel, Story Next en Lease), Pallieter Tools gericht op de professionele bouwsector met het leveren van o.a. hang- en sluitwerk, dorpels en geavanceerde ventilatiesystemen, en tot slot Pallieter RENEFF: bedrijven met focus op duurzaamheid & energie efficiëntie.

 

Dubbeldam & Company adviseert Pallieter Group

Dubbeldam & Company is opgetreden als adviseur van Pallieter Group bij de aankoop van Bonsema Groep. De afgelopen 25 jaar heeft Dubbeldam & Company bij vele koop- en verkoop transacties geadviseerd. Bent u geïnteresseerd in meer informatie hierover? Neem contact op met Marijn Dubbeldam op 06-22396006 of per e-mail dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

 

Privacy verklaring

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt u bekijken welke gegevens wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen