Overname Van Dijk IJzerhandel door Van Buuren Groep

Overname Van Dijk IJzerhandel door Van Buuren Groep


Project Description
  • 0
  • 4 januari 2024

Van Buuren Groep uit Rijssen heeft de aandelen in Van Dijk IJzerhandel verworven. 

 

Van Dijk IJzerhandel is gestart in 1839 in Meppel als blik- en koperslagerij. In de jaren daarna is Van Dijk zich steeds meer gaan richten op de bouw. Vandaag de dag is Van Dijk een groothandel voor de bouw en industrie, voor hang- en sluitwerk, gereedschappen en bevestigingsmiddelen met vestigingen in Meppel, Hoogeveen en Emmen. Van Dijk is ook online actief via de eigen webshop, Schroef.nl en Deurklink.shop.

 

De Van Buuren Groep, een vooraanstaande speler in Nederland op het gebied van toelevering in de bouw, staat bekend om haar uitgebreide assortiment en hoogwaardige producten. Met 185 medewerkers en vestigingen in Rijssen, Almelo, Apeldoorn, Barneveld, Doetinchem, Hardenberg, Hengelo, Soesterberg, Wierden en Zwolle, brengt de Van Buuren Groep een schat aan ervaring en expertise met zich mee.

 

Lees hier het volledige persbericht.

 

Dubbeldam & Company adviseert aandeelhouder Van Dijk IJzerhandel

Dubbeldam & Company is opgetreden als adviseur van de aandeelhouder van Van Dijk IJzerhandel. De afgelopen 25 jaar heeft Dubbeldam & Company bij vele koop- en verkoop transacties in de ijzerwaren- en gereedschappen branche geadviseerd. Bent u geïnteresseerd in meer informatie hierover? Neem contact op met Marijn Dubbeldam op 06-22396006 of per e-mail dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

 

Privacy verklaring

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt u bekijken welke gegevens wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen