Pallieter Trucks neemt Heffiq over

Pallieter Trucks neemt Heffiq over


Project Description
  • 0
  • 27 januari 2022

Pallieter Trucks breidt haar activiteiten uit door de overname van Heffiq. Door de overname voegt Pallieter Trucks het merk Hyster toe aan haar divisie toonaangevende bedrijfswagendealers van onder meer DAF Trucks, Tatra, Ginaf, FIAT en IVECO. 

 

Heffiq is de Nederlandse importeur en dealer van Hyster heftrucks. Daarnaast is Heffiq onder andere actief op de markt van reinigingsmachines en elektrische trekkers. Met de joint-venture Heffiq Heftruck Verhuur biedt Heffiq zowel voor lease als voor verhuur een sterke propositie.

 

Klik hier voor het persbericht.

 

Dubbeldam & Company adviseert Pallieter Trucks

Dubbeldam & Company is opgetreden als adviseur van Pallieter Trucks. De afgelopen 20 jaar heeft Dubbeldam & Company bij vele koop- en verkoop transacties geadviseerd. Bent u geïnteresseerd in meer informatie hierover? Neem contact op met Marijn Dubbeldam op 06-22396006 of per e-mail dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

 

Privacy verklaring

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt u bekijken welke gegevens wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen