Overname Olympic Fruit en Fresh Pack Logistics

Overname Olympic Fruit en Fresh Pack Logistics


Project Description
  • 0
  • 18 januari 2022

Lennart van den Heuvel heeft per januari 2022 Olympic Food Group inclusief dochterondernemingen Olympiq Fruit en Fresh Pack Logistics overgenomen van vader Thijs van den Heuvel. 

 

Olympic Fruit is een moderne importeur van groente en fruit en Fresh Pack Logistics is specialist in koeling, op- en overslag, crossdocking, kleinpak en transport van AGF. De overname van beide ondernemingen is voor Lennart een uitbreiding op zijn ondernemingen Hoofdman-Roodzant en FreshPride (twee exporteurs van groente en fruit naar Rusland, Azië, het Verre- en Midden-Oosten).

 

Klik hier voor een interview met Thijs en Lennart van den Heuvel.

 

Dubbeldam & Company adviseert beide partijen

Dubbeldam & Company is opgetreden als adviseur van beide partijen. De afgelopen 20 jaar heeft Dubbeldam & Company bij vele koop- en verkoop transacties geadviseerd. Bent u geïnteresseerd in meer informatie hierover? Neem contact op met Marijn Dubbeldam op 06-22396006 of per e-mail dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

 

Privacy verklaring

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt u bekijken welke gegevens wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen