Truckland neemt Cor van den Oever Camper- en Caravancenter over

Truckland neemt Cor van den Oever Camper- en Caravancenter over


Project Description
  • 0
  • 3 februari 2022

Truckland Group (onderdeel van de Pallieter Group) verbreedt haar portfolio in Nederland met de overname van “Van den Oever Camper en caravan center” in Herpen. Met deze overname breidt Truckland haar activiteiten binnen de camperbranche verder uit.

 

Truckland richt zich in hoofdzaak op het op maat leveren, verhuren en onderhouden van vrachtwagens van het merk DAF, bestelwagens van de merken Fiat, Iveco, Maxus en trailers van de merken Renders en Kogel. Van den Oever is niet alleen een begrip op het gebied van campers in de regio, maar heeft haar sporen verdiend door heel Nederland. Bij Van den Oever werken in totaal 20 medewerkers.

Binnen Truckland bestaat er een jarenlange relatie met camperklanten die altijd al terecht konden voor service en onderhoud. Vanaf nu kunnen zij dus ook terecht voor de aankoop en huur van nieuwe en gebruikte campers. De vestiging van “Van den Oever” zal onderdeel worden van Truckland Group waarbinnen een deel van de 19 filialen reeds een sterke affiniteit met campers heeft.

 

Klik hier voor het persbericht op de website van Truckland Group

 

Dubbeldam & Company adviseert Truckland Group

Dubbeldam & Company is opgetreden als adviseur van Truckland Group bij de aankoop van Cor van den Oever Camper- en Caravancenter. De afgelopen 20 jaar heeft Dubbeldam & Company bij vele koop- en verkoop transacties geadviseerd. Bent u geïnteresseerd in meer informatie hierover? Neem contact op met Marijn Dubbeldam op 06-22396006 of per e-mail dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

 

Privacy verklaring

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt u bekijken welke gegevens wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen