Overname Klunder De IJzerwarenspecialist door Raadsma

Overname Klunder De IJzerwarenspecialist door Raadsma


Project Description
  • 0
  • 13 februari 2024

IJzerhandel Raadsma uit Dokkum heeft de aandelen in Klunder De IJzerwarenspecialist verworven. 

 

Klunder Drachten is een familiebedrijf sinds 1912. Het bedrijf is opgericht door de familie Klunder. In 2008 is het eigendom geworden van Matthieu Kroon. Matthieu Kroon gaat zich na de overname volledig richten op Klunder Uw Deurregisseur B.V. ‘’Uw Deurregisseur is sinds 2019 zelfstandig naast Klunder De IJzerwarenspecialist en gaat ongewijzigd zelfstandig verder’’ aldus Matthieu Kroon.

 

IJzerhandel J.M. Raadsma Dokkum B.V. is een familiebedrijf sinds 1836. Oorspronkelijk begonnen in Dokkum als winkelier in ijzerwaren en kramerijen. IJzerhandel Raadsma is ondertussen doorgegroeid naar een moderne technische groothandel voor bouw, industrie en aanverwante industrieën. De hoofdvestiging met centraal magazijn is in Dokkum gevestigd. Naast Dokkum heeft Raadsma vestigingen in Heerenveen, Leeuwarden, Groningen en Emmeloord.

 

Lees hier het volledige persbericht.

 

Dubbeldam & Company adviseert aandeelhouder Klunder De IJzerwarenspecialist

Dubbeldam & Company is opgetreden als adviseur van de aandeelhouder van Klunder De IJzerwarenspecialist. De afgelopen 25 jaar heeft Dubbeldam & Company bij vele koop- en verkoop transacties in de ijzerwaren- en gereedschappen branche geadviseerd. Bent u geïnteresseerd in meer informatie hierover? Neem contact op met Marijn Dubbeldam op 06-22396006 of per e-mail dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

 

Privacy verklaring

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt u bekijken welke gegevens wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen