Overname Regts door Isero

Overname Regts door Isero


Project Description

Isero – dochtermaatschappij van Grafton Group plc – heeft de aandelen in de Friese ijzerwarenspecialist Regts verworven. 

 

Het Friese Regts is een gerenommeerde, regionale ijzerwarengroothandel in Noord-Nederland. Al sinds de jaren 30 van de vorige eeuw is Regts dé partner voor bouwprofessionals in het noorden van Nederland. Door deze overname zet Isero een volgende stap in het versterken van haar leidende marktpositie en wordt het vestigingennetwerk uitgebreid naar Noord-Nederland. Regts heeft 5 vestigingen in Friesland en daarmee groeit Isero door naar 71 vestigingen.

 

Jisse Regts, voormalig DGA van Regts, is blij met de transactie: “Onze klanten kunnen nog gewoon op dezelfde professionele dienstverlening rekenen. Daarbij profiteren ze van de voordelen van Isero, zoals een breed en diep assortiment dagelijks beschikbaar vanuit het centrale distributiecentrum in Waddinxveen en een groot vestigingennetwerk door heel Nederland.”

 

Bert Bunschoten, algemeen directeur van Isero, “Regts heeft met haar 5 vestigingen een sterke regionale positie in Friesland. Deze acquisitie sluit goed aan op de recente acquisitie van Govers in Noord-Holland en de geleidelijke uitbouw van de marktpositie in Noord-Oost Nederland.”

 

Lees hier het volledige persbericht.

 

Dubbeldam & Company adviseert aandeelhouders Regts

Dubbeldam & Company is opgetreden als adviseur van de aandeelhouders van Regts. De afgelopen 20 jaar heeft Dubbeldam & Company bij vele koop- en verkoop transacties in de ijzerwaren- en gereedschappen branche geadviseerd. Bent u geïnteresseerd in meer informatie hierover? Neem contact op met Marijn Dubbeldam op 06-22396006 of per e-mail dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

 

Privacy verklaring

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt u bekijken welke gegevens wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen