BUVA neemt Holonite over

BUVA neemt Holonite over


Project Description
  • 0
  • 31 augustus 2021

BUVA neemt Holonite over en verstevigt hiermee haar positie in de dorpelmarkt.

Per 30 augustus 2021 neemt BUVA in Barendrecht (onderdeel van Pallieter Group) Holonite in Tholen over. BUVA wordt gezien als bouwpartner voor de bouwsector en is marktleider op het gebied van hang & sluitwerk en dorpels. Holonite is de producent van composietsteen onderdorpels in Nederland.

 

Over Buva

BUVA werd opgericht in 1946 en is begonnen als ijzerwaren en gereedschapshandel. Inmiddels heeft BUVA zich als leidende totaalleverancier in de gehele bouwkolom gepositioneerd en is daardoor in staat om alle partijen in de bouwsector meer waarde te bieden.

Momenteel werken er verspreid over drie locaties – Barendrecht (hoofdkantoor), BUVA Composites in Middelburg (dorpelfabriek) en BUVA InDoor Service (binnendeurenfabriek) in Nieuwerkerk aan den IJssel – 170 medewerkers bij BUVA.

 

Klik hier voor het volledige persbericht op de website van BUVA.

 

Dubbeldam & Company adviseert BUVA

Dubbeldam & Company is opgetreden als adviseur van BUVA bij de aankoop van Holonite. De afgelopen 20 jaar heeft Dubbeldam & Company bij vele koop- en verkoop transacties geadviseerd. Bent u geïnteresseerd in meer informatie hierover? Neem contact op met Marijn Dubbeldam op 06-22396006 of per e-mail dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

 

Privacy verklaring

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt u bekijken welke gegevens wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen