Overname Oranje door Meuva

Overname Oranje door Meuva


Project Description

Oranje, een specialist op het gebied van asbestsanering, duurzaam amoveren, bodemsanering, infra en recycling, is overgenomen door de aandeelhouders van Meuva.

 

Over Oranje

Oranje, gevestigd te Rotterdam, is specialist op het gebied van duurzaam amoveren, asbestsanering, bodemsanering, bouw- en woonrijp maken van locaties en duurzame recycling. De kracht van Oranje is het hoogwaardige hergebruik van bij sloop vrijkomende materialen. Dankzij haar vooruitstrevende visie en totaalaanpak draagt Oranje bij aan een duurzame samenleving.

 

Versterking marktpositie

Meuva, gevestigd te Berkel en Rodenrijs, is sinds haar oprichting in 1966 uitgegroeid tot een toonaangevende onderneming in de asbestsanering, grondsanering, demontage en zuigtechniek. Met de overname van Oranje ontstaat een sterke combinatie met de ambitie om haar positie als koperloper in de branche verder uit te bouwen.

 

Dubbeldam & Company adviseert aandeelhouders Oranje

Dubbeldam & Company is opgetreden als adviseur van de aandeelhouders van Oranje. Sinds haar oprichting in 2006 heeft Dubbeldam & Company reeds vele ondernemers bij koop- en verkoop transacties in uiteenlopende branches geadviseerd. Bent u geïnteresseerd in meer informatie hierover? Neem contact op met Marijn Dubbeldam op 06-22396006 of per e-mail dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

 

Privacy verklaring

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt u bekijken welke gegevens wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen