Overname Bouwbedrijf Van Rooijen-Balk door VORM

Overname Bouwbedrijf Van Rooijen-Balk door VORM


Project Description

 

Bouwbedrijf Van Rooijen-Balk B.V. uit IJsselstein, opgericht in 1980 door de heer en mevrouw Van Rooijen, is in juni 2019 overgenomen door VORM Holding B.V. uit Papendrecht.

 

Over Bouwbedrijf Van Rooijen-Balk

Bouwbedrijf Van Rooijen-Balk is gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van gevels inclusief alle bijbehorende werkzaamheden, zoals: steigerwerk, stelwerk, voegwerk en lijmwerk. Bouwbedrijf van Rooijen-Bak heeft een vaste groep opdrachtgevers waar het aansprekende projecten voor uitvoert op het gebied van woning- en utiliteitsbouw, onderhoud en renovatie. De onderneming beschikt over circa 100 vaste medewerkers en een netwerk aan ingehuurde specialisten van 125 – 175 medewerkers.

 

Ketenintegratie VORM

Deze overname past in VORM’s gedachte van ketenintegratie, waarbij door nauwere samenwerking in de bouwketen efficiencyvoordelen worden behaald en faalkosten verminderen. Bouwbedrijf Van Rooijen-Balk, zal als zelfstandige dochteronderneming van VORM, haar activiteiten voortzetten vanuit IJsselstein. Voor de heer en mevrouw Van Rooijen is door de verkoop aan VORM de bedrijfsopvolging geregeld en de continuïteit van de onderneming gewaarborgd.

 

Dubbeldam & Company adviseert verkopers Bouwbedrijf Van Rooijen-Balk Dubbeldam & Company is opgetreden als adviseur van de aandeelhouders van Bouwbedrijf Van Rooijen-Balk. Sinds haar oprichting in 2006 heeft Dubbeldam & Company vele ondernemers bij koop- en verkoop transacties in uiteenlopende branches geadviseerd. Bent u geïnteresseerd in meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Marijn Dubbeldam op 06-22396006 of per e-mail dubbeldam@dubbeldamcompany.nl.

 

Privacy verklaring

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt u bekijken welke gegevens wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen