Overname Govers door Isero

Overname Govers door Isero


Project Description
  • 0
  • 22 april 2021

Isero – dochtermaatschappij van Grafton Group plc – heeft de aandelen in Govers verworven.

 

Govers is een gerenommeerde, lokale ijzerwarengroothandel. Isero – de marktleider in de Nederlandse ijzerwarenmarkt – is een gespecialiseerde ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten.  Met deze overname werkt Isero verder aan haar een leidende marktpositie en wordt het vestigingen netwerk in Noord-Holland versterkt.

 

“Wij zijn blij dat ons bedrijf onderdeel is geworden van de Isero organisatie en kijken uit naar de samenwerking. De aanpak en cultuur van de bedrijven passen goed bij elkaar en deze stap biedt ons bedrijf continuïteit voor de lange termijn”, aldus Bart Brinkman, voormalig eigenaar van Govers.

 

Dubbeldam & Company adviseert aandeelhouder Govers

Dubbeldam & Company is opgetreden als adviseur van de aandeelhouder van Govers. De afgelopen 20 jaar heeft Dubbeldam & Company bij vele koop- en verkoop transacties in de ijzerwaren- en gereedschappen branche geadviseerd. Bent u geïnteresseerd in meer informatie hierover? Neem contact op met Marijn Dubbeldam op 06-22396006 of per e-mail dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

 

Privacy verklaring

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt u bekijken welke gegevens wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen