Overname Shunter door Alstom

Overname Shunter door Alstom


Project Description
  • 0
  • 22 maart 2021

Het Franse beursgenoteerde Alstom heeft de aandelen in Shunter overgenomen.

Het Rotterdamse Shunter is actief als technisch dienstverlener voor rollend materieel voor vracht- en passagiersvervoer. Met circa 110 vakkundige werknemers onderhoudt, reviseert en herstelt Shunter jaarlijks meer dan 1.000 locomotieven, treinstellen en wagons. Met deze overname versterkt Alstom haar positie op de onderhoudsmarkt in de Benelux, doordat beide bedrijven capaciteiten  en oplossingen voor spoorvervoerders kunnen combineren. Door de vestigingen van Shunter in de Rotterdamse Haven worden Alstoms wereldwijde onderhoudsactiviteiten versterkt.

 

Klik hier voor het persbericht op de website van Alstom

 

Dubbeldam & Company adviseert aandeelhouders Shunter

Dubbeldam & Company is opgetreden als adviseur van de aandeelhouders van Shunter. De afgelopen 20 jaar heeft Dubbeldam & Company bij vele koop- en verkoop transacties geadviseerd. Bent u geïnteresseerd in meer informatie hierover? Neem contact op met Marijn Dubbeldam op 06-22396006 of per e-mail dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

 

Shunter verkocht aan het Franse Alstom

Privacy verklaring

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt u bekijken welke gegevens wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen