Fresh Tandartsen Groep participeert in Dental Design

Fresh Tandartsen Groep participeert in Dental Design


Project Description

 

Fresh tandartsen groep heeft een aandelenbelang verworven in Dental Design Center (DDC), Dental Design Academy (DDA) en Digital Tandtechniek (DT) (gezamenlijk Dental Design).

 

Dental Design is in 2006 opgericht door Martijn Moolenaar. Martijn Moolenaar heeft zich als tandarts gespecialiseerd in de esthetische restauratieve tandheelkunde en de implantologie. Naast de behandelingen verzorgt Martijn Moolenaar opleidingen voor tandartsen via het eigen opleidingsinstituut.

 

Door de participatie in zowel de kliniek als het tandtechnisch laboratorium versterkt Fresh Tandartsen de kwaliteit van haar dienstverlening. Daarnaast vormt het opleidingsinstituut (DDA) een mooie aanvulling op de dienstverlening van Fresh Tandartsen.

 

Dubbeldam Company adviseert aandeelhouder Dental Design

Dubbeldam & Company is opgetreden als adviseur van de aandeelhouder van Dental Design. De afgelopen 15 jaar heeft Dubbeldam & Company bij vele koop- en verkoop transacties geadviseerd.

 

Privacy verklaring

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt u bekijken welke gegevens wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen