Martijn Verhoeven

Martijn Verhoeven

Adviseur

Martijn (1989) studeerde economie en bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, met als specialisatie Financial Economics. Na zijn opleiding heeft Martijn ervaring opgedaan als adviseur fusies en overnames. Tijdens de drie jaar dat hij als adviseur Corporate Finance heeft gewerkt, heeft Martijn ervaring opgedaan in diverse trajecten binnen de Corporate Finance. Bij een groot aantal waarderingsopdrachten, financieringsaanvragen en begeleiding bij aan- en verkooptrajecten heeft hij deel uitgemaakt van het adviesteam.


Begin 2017 is hij als fusie en overname adviseur in dienst getreden bij Dubbeldam & Company. Een ‘oude’ bekende voor Martijn, aangezien hij in 2013 een afstudeerstage liep bij Dubbeldam & Company. Het afstudeeronderzoek betrof een studie naar de verbetering in bedrijfsvoering na een management buy-out. Bij Dubbeldam & Company maakt Martijn deel uit van een relatief klein en hecht team, dat betrokken is bij alle facetten van het fusie- en overnametraject.

“Al gedurende mijn studietijd was ik geboeid door de wereld van fusies en overnames, waar ik vakken binnen de corporate finance volgde om mijn kennis in M&A te verbreden en te verdiepen. Ook na mijn studietijd blijf ik bezig om mijzelf te verdiepen in de materie rondom fusies en overnames. Sinds 2017 ben ik geregistreerd adviseur bedrijfsoverdracht (RAB) nadat ik een fiscaal-juridische opleiding succesvol heb afgerond.”

Neem vrijblijvend contact op met Martijn Verhoeven voor een kennismaking.

Privacy verklaring

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt u bekijken welke gegevens wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen