Marijn Dubbeldam

Marijn Dubbeldam

Directeur

Marijn (1970) werkt sinds 1997 als adviseur van ondernemers bij fusies en overnames. Marijn startte zijn loopbaan in bedrijfsovernames bij de corporate finance afdeling van een groot accountantskantoor en startte in 2003 zijn eigen adviesbureau. Daarvoor werkte Marijn 8 jaar in de accountancy bij Ernst & Young en BDO en volgde hij de Accountancy Studie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.


“Passie en Perfectie”
“Wij zijn er op gericht om ondernemers maximaal te ontzorgen bij het realiseren van fusies en bedrijfsovernames. De koop- of verkoop van een bedrijf is vaak een unieke gebeurtenis in het leven van een ondernemer. Zo’n transactie moet perfect worden voorbereid en uitgevoerd, want de belangen zijn groot. Wij hebben ondernemers geadviseerd die bij de verkoop van hun bedrijf meer verdienden dan ze in de 20 jaar daarvoor hadden gedaan. Goed is niet goed genoeg. Nee, het moet perfect zijn. En dat is waar wij naar streven.

Wij werken met name voor ondernemers van middelgrote en grote ondernemingen, vaak ook familiebedrijven. Ondernemers, die vaak met veel inzet en passie hun bedrijf hebben opgebouwd. Of willen gaan opbouwen. Graag helpen wij deze ondernemers met het realiseren van hun ambities en doelstellingen. Dat heeft inmiddels al tot vele mooie transacties geleid. En daar zijn we trots op.

Ik heb passie voor mijn vak. Steeds weer een nieuwe uitdaging, een andere ondernemer met andere wensen en ambities. Deze veelzijdigheid geeft mij steeds opnieuw vleugels om voor opdrachtgevers een optimaal resultaat te bereiken.

Naast de ‘normale’ koop- en verkooptransacties, heb ik vele management buy-out-transacties met succes begeleid. Een management buy-out is vaak een uitgelezen kans voor een werknemer om zijn of haar droom als zelfstandig ondernemer te realiseren. Het is geweldig om aan zo’n proces een bijdrage te kunnen leveren.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn vrouw en kinderen. Daarnaast probeer ik regelmatig te ontspannen door te racefietsen en te mountainbiken.

Naast adviseur bij bedrijfsovernames ben ik commissaris bij een middelgrote houthandel en sparringpartner van een aantal ondernemers. Zo’n rol als vertrouwenspersoon ontstaat vaak gedurende een intensief overnameproces. Door regelmatig met een ondernemer te klankborden, kan ik vaak ook na de transactie nog toegevoegde waarde leveren. En dat doe ik graag!”

Neem vrijblijvend contact op met Marijn Dubbeldam voor een kennismaking.

Privacy verklaring

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt u bekijken welke gegevens wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen