VVM Beheer koopt aandelen Infraflex

VVM Beheer koopt aandelen Infraflex


Project Description

VVM Beheer, aandeelhouder van onder andere Brainnet en Flexbrain, heeft 100% van de aandelen in Infraflex gekocht van Grontmij, Royal HaskoningDHV en Movares. Brainnet specialiseert zich in het inhuren van flexibel personeel. Brainnet is vooral actief in de financi‘le en zakelijke dienstverlening, energie, onderwijs en bouw. Brainnet werd in 1996 opgericht, en kwam in 2011 door een management buy-out in handen van de huidige directeuren, Arno Lugthart en Tjebbe van Oostenbruggen. De onderneming is een zogenoemde managed service provider (MSP) en beheert het inhuurproces voor grote bedrijven.

 

Infraflex is in 1997 opgericht door projectmanagementbureaus Grontmij, Royal HaskoningDHV en Movares. De drie oud-aandeelhouders blijven nog minstens vijf jaar als afnemer aan Infraflex verbonden. Dankzij de overname verwacht Brainnet sneller te kunnen groeien door een groter palet van diensten aan te bieden.

 

Dubbeldam & Company is opgetreden als adviseur van de koper.

 

Privacy verklaring

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt u bekijken welke gegevens wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen