Management buy-out Singel Uitgevers B.V.

Management buy-out Singel Uitgevers B.V.


Project Description

Singel Uitgevers omvat de uitgeverijen Querido, Arbeiderspers, Nijgh & Van Ditmar en Athenaeum, Polak & Van Gennep. Voormalig eigenaar WPG Uitgevers heeft deze bekende uitgeverijen via een management buy-out transactie verkocht aan de directeur van deze uitgeverijen, Paulien Loerts.

 

Paulien Loerts: “We worden een autonome ongebonden uitgeverij van fictie en non-fictie, van klassieken en spannende boeken. Alle uitgevers, (bureau)redacteuren en promotiemedewerkers gaan mee en verhuizen naar een nieuw pand in het centrum van Amsterdam. Ikzelf ben na de verzelfstandiging directeur en meerderheidsaandeelhouder, daarnaast investeert er een particuliere investeerder. De vier uitgeverijen samen vertegenwoordigen 413 jaar uitgeeftraditie. Ik ben ervan overtuigd dat die traditie, gecombineerd met ondernemerschap, kleinschaligheid, vaart, plezier en lef, garant staat voor een zeer mooie toekomst”.

 

Dubbeldam & Company heeft Paulien Loerts bij deze transactie geadviseerd.

 

Privacy verklaring

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt u bekijken welke gegevens wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen