Polvo neemt Kooning Schiphol over

Polvo neemt Kooning Schiphol over


Project Description

Polvo – sinds kort een dochtermaatschappij van Grafton Group plc – heeft Kooning Schiphol overgenomen. De acquisitie past in de op groei gerichte strategie van Polvo. Polvo verwacht hiermee haar positie in de bouwsector in deze regio, verder te verstevigen.

 

Polvo maakt deel uit van de Nederlandse Grafton organisatie. Zij is een leidende groothandel in hang- & sluitwerk, gereedschap, bevestigingsmiddelen, ijzerwaren, werkkleding en PBM’s. Tot de Polvo groep behoren de Schakel, Holtgrefe, Lekkerkerker, van der Stad, Dubson, Kobam, Leys, van Enckevort, Hendriks bouw en industrie, Kruyt, van den Ham en Zwaard. Met 50 vestigingen, haar unieke fijnmazige en snelle logistiek, en haar ervaren service gerichte medewerkers, richt Polvo B.V. zich vooral op bouw, onderhouds- en installatiebedrijven.

Klik hier voor persbericht.

 

Dubbeldam & Company adviseert Polvo

Dubbeldam & Company is opgetreden als adviseur van Polvo. De afgelopen 20 jaar heeft Dubbeldam & Company bij vele koop- en verkoop transacties in de ijzerwaren- en gereedschappen branche geadviseerd. Bent u geïnteresseerd in meer informatie hierover? Neem contact op met Marijn Dubbeldam op 06-22396006 of per e-mail dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

 

 

 

 

 

 

Privacy verklaring

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt u bekijken welke gegevens wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen