Overname BTN en Henny van Ommeren door Descours&Cabaud

Overname BTN en Henny van Ommeren door Descours&Cabaud


Project Description
  • 0
  • 2 december 2019

De aandelen in BTN en Handelsonderneming Henny van Ommeren (“Van Ommeren”) zijn verkocht aan DC Netherlands, de Nederlandse dochter van het Franse familiebedrijf Descours & Cabaud. DC Netherlands is het moederbedrijf van o.a. Destil Prolians, Kroon Prolians en DEXIS Netherlands.

 

BTN en Van Ommeren zijn actief als groothandel in persoonlijke beschermingsmiddelen, werkkleding, wegbebakening en technische producten voor bouw en industrie. Bij BTN ligt het accent op bouw en infrastructuur, bij Van Ommeren op industrie. De overname past in de strategie van DC Netherlands: de internationale groeistrategie krijgt vorm door overname van gespecialiseerde bedrijven die waarde toevoegen aan de groothandelsactiviteiten voor bouw en industrie.

 

Klik hier voor het persbericht.

 

Dubbeldam & Company adviseert aandeelhouders van BTN en Van Ommeren

Dubbeldam & Company is opgetreden als adviseur van de aandeelhouders van BTN en Van Ommeren. De afgelopen 20 jaar heeft Dubbeldam & Company bij vele koop- en verkoop transacties in de technische groothandel branche geadviseerd. Bent u geïnteresseerd in meer informatie hierover? Neem contact op met Marijn Dubbeldam op 06-22396006 of per e-mail dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

 

Privacy verklaring

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt u bekijken welke gegevens wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen