Jaro Groep neemt Reijm Nieuwerkerk en HT Infra over, ondersteund door investeerder FIELDS

Jaro Groep neemt Reijm Nieuwerkerk en HT Infra over, ondersteund door investeerder FIELDS


Project Description
  • 0
  • 30 april 2024

Jaro Groep heeft, met ondersteuning van FIELDS Group, de aandelen in Reijm Nieuwerkerk en HT Infra verworven.

 

Na de eerdere overname van Huijbregts Infra uit Reusel, voegt Jaro Groep twee nieuwe bedrijven toe aan haar groep. Met deze overnames versterkt Jaro Groep haar strategische positie als toonaangevende speler in de GWW-markt in Zuidwest Nederland. Door de samenvoeging van deze bedrijven vergroot Jaro Groep haar capaciteit, expertise en serviceaanbod om hoogwaardige en innovatieve oplossingen te bieden aan haar klanten.

 

Gerrit Kalkman, algemeen directeur van Jaro Groep: “Gezien de grote uitdagingen waar onze klanten voor staan, o.a. met betrekking tot de energietransitie en steeds complexere regelgeving, is het kunnen aanbieden van een breed scala aan diensten en expertise van groot belang.”.

“Het doel van de samenwerking tussen FIELDS Group en JARO Groep is om het bedrijf verder te laten groeien en de kracht van de nieuwe combinatie optimaal te benutten.” aldus oprichter en algemeen directeur van Jaro Groep Jan Hameeteman.

 

Dubbeldam & Company heeft de aandeelhouders van Jaro Groep begeleid bij de participatie door FIELDS Group.

 

Over Jaro Groep

De Jaro Groep bestaat uit een aantal verschillende GWW bedrijven. Jaro B.V., als eerste opgericht in 2005 is een cultuur en civieltechnische onderneming met het hoofdkantoor in Stellendam. Andere bedrijven in de groep zijn: EZW Energie & Infra B.V., Civiele Services West (CSW) B.V., Huijbregts Infra B.V., Reijm Nieuwerkerk B.V. en HT Infra B.V.

 

Lees hier het volledige persbericht op de website van HT Infra.

 

Dubbeldam & Company adviseert de aandeelhouders van Jaro Groep

Dubbeldam & Company is opgetreden als adviseur van de aandeelhouders van Jaro Groep. De afgelopen 25 jaar heeft Dubbeldam & Company bij vele koop- en verkoop transacties geadviseerd. Bent u geïnteresseerd in meer informatie hierover? Neem contact op met Marijn Dubbeldam op 06-22396006 of per e-mail dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

 

Privacy verklaring

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt u bekijken welke gegevens wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen