Thijs Jan Trouwborst

Thijs Jan Trouwborst

Adviseur

Thijs Jan (1996) studeerde in de zomer van 2018 af voor zijn master Financial Economics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hiervoor studeerde hij Economie en Bedrijfseconomie, eveneens op het Erasmus. Tijdens zijn studie heeft hij 2,5 jaar ervaring opgedaan in de financiële wereld als assistent accountant bij een klein kantoor voor accountancy en belastingadvies.


Als gevolg van de groei van ons kantoor is Thijs in 2018 in dienst getreden van Dubbeldam & Company. “Het werd tijdens mijn studie al snel duidelijk dat ik aan de slag wilde in de dynamische wereld van fusies en overnames. Ik kijk er dan ook erg naar uit om mijzelf verder te ontwikkelen als adviseur en verwacht veel te kunnen leren van het ervaren team van adviseurs binnen Dubbeldam & Company.”

In mijn vrije tijd doe ik liefst ontspannende bezigheden met een sportief karakter. Zo voetbal ik al sinds mijn zesde als laatste man bij mijn club in Alphen aan den Rijn. “Ik geniet ervan om tijdens de wedstrijd alles te geven, en daarna in de kantine na te praten met vrienden.”

Privacy verklaring

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt u bekijken welke gegevens wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen