Verkoop Holstaal

Verkoop Holstaal


Project Description

Holstaal richt zich met name op de voedingsmiddelen industrie. Belangrijke productgroepen zijn armaturen, zuivelbuizen, fittingen en afsluiters. In dit marktsegment behoort Holstaal tot de grootste spelers in de Benelux.

 

Branchegenoot Heleon is gespecialiseerd in het leveren van producten en componenten voor toepassing in met name de farmacie, biotechnologie en food processing.

 

De aandeelhouder van Holstaal, de heer Donkers, heeft medio jaren negentig Holstaal gekocht via een management buy-out. Aangezien er geen bedrijfsopvolger beschikbaar was, heeft de heer Donkers Dubbeldam & Company ingeschakeld om het verkoopproces te begeleiden. Na een zorgvuldige voorbereiding van de verkoop en selectie van geïnteresseerde partijen is de verkoper met Heleon tot overeenstemming gekomen.

 

“No nonsense, voortvarend, doelgericht en een goede partner.”
– Ad Donkers
Oud-aandeelhouder Holstaal

 

Holstaal Heleon 2008

Privacy verklaring

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt u bekijken welke gegevens wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen