Van Buuren neemt IJzerhandel Knoef over

Van Buuren neemt IJzerhandel Knoef over


Project Description
  • 0
  • 14 juli 2020

Van Buuren heeft na de recente overname van Neele Bouw & Techniek nu ook de aandelen van IJzerhandel Knoef uit Hengelo overgenomen. Hiermee verstevigt Van Buuren haar positie in de bouw-, industrie en installatiesector in de regio verder.

 

Over Van Buuren

Van Buuren is een van de grotere ijzerwarenhandels van Nederland met een hoofdkantoor en een groot DC in Rijssen en vestigingen in Almelo, Apeldoorn, Barneveld, Doetinchem, Hardenberg, Hengelo, Soesterberg, Wierden en Zwolle.

 

Dubbeldam & Company adviseert Van Buuren

Dubbeldam & Company is opgetreden als adviseur van Van Buuren. De afgelopen 20 jaar heeft Dubbeldam & Company bij vele koop- en verkoop transacties in de ijzerwaren- en gereedschappen branche geadviseerd. Bent u geïnteresseerd in meer informatie hierover? Neem contact op met Marijn Dubbeldam op 06-22396006 of per e-mail dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

 

Privacy verklaring

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt u bekijken welke gegevens wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen