Overname De Burgh en Van Hooft door Truckland

Overname De Burgh en Van Hooft door Truckland


Project Description
  • 0
  • 1 december 2020

Truckland Group (onderdeel van de Pallieter Group) verstevigt haar positie in Nederland met de overname van het Nederlandse deel van de LenGo Automotive Group. Met de overname van de Nederlandse LenGo bedrijven, werkend onder de namen De Burgh en Van Hooft, breidt Truckland haar activiteiten uit in Zuid-Nederland.

 

Beide dealergroepen richten zich in hoofdzaak op het op maat leveren en onderhouden van vrachtwagens van het merk DAF, bestelwagens van de merken Fiat, Iveco en Maxus en trailers van de merken Renders en Kogel.

 

De zes vestigingen van de Burgh (Eindhoven, Eindhoven Acht en Son) en van Hooft (Den Bosch, Veghel en Boxtel) worden toegevoegd aan de 10 Nederlandse vestigingen van Truckland (Wognum, Heerhugowaard, Velsen, Zaandam, Amsterdam, Almere, Schiphol, Rotterdam Noord, Rotterdam Zuid en Tilburg). Naast deze 10 Nederlandse bedrijven heeft Truckland nog vestigingen in België (Beerse) en Spanje (Valdemoro en Alcala de Henares). Door deze samenwerking wordt een bedrijf gevormd met circa 280 miljoen euro omzet en circa 650 medewerkers.

Klik hier voor het persbericht op de website van Truckland Group

 

Dubbeldam & Company adviseert Pallieter Group

Dubbeldam & Company is opgetreden als adviseur van Pallieter Group bij de aankoop van De Burgh en Van Hooft. De afgelopen 20 jaar heeft Dubbeldam & Company bij vele koop- en verkoop transacties geadviseerd. Bent u geïnteresseerd in meer informatie hierover? Neem contact op met Marijn Dubbeldam op 06-22396006 of per e-mail dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

 

Truckland neemt De Burgh en Van Hooft over

Privacy verklaring

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt u bekijken welke gegevens wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen