Strategische samenwerking Koornstra en Weyers

Strategische samenwerking Koornstra en Weyers


Project Description

Koornstra is een exportbedrijf van groente en fruit, gevestigd in het Westlandse De Lier. Koornstra levert aan groothandels, supermarkten in Europa en cruiseboten in havens over de gehele wereld. Om een verdere groei van de onderneming te realiseren en haar marktpositie verder te versterken hebben de aandeelhouders van Koornstra besloten een strategische samenwerking aan te gaan met Weyers.

 

Weyers is ook actief in de AGF-handel en is gevestigd in Venlo en Weeze (Duitsland). Door de samenwerking tussen beide familiebedrijven ontstaat een sterke speler die zowel de retail als groothandel bedient. Door slim samen te werken op het gebied van interne en externe logistiek, IT en kwaliteitsmanagement verwachten beide bedrijven de nodige synergievoordelen te behalen.

 

Dubbeldam & Company heeft de aandeelhouders van Koornstra geadviseerd bij het realiseren van deze samenwerking.

 

 

Privacy verklaring

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt u bekijken welke gegevens wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen