Qi ict neemt strategisch belang in INOVATIV

Qi ict neemt strategisch belang in INOVATIV


Project Description

Qi ict uit Delft heeft een strategisch belang genomen in INOVATIV. Qi ict transformeert hiermee van security, networking en storage specialist naar volledige System Integrator. INOVATIV nummer één Microsoft Cloud Datacenter partner en in 2014 door Microsoft uitgeroepen tot winnaar van Top Cloud Performer of the Year award behoudt zijn identiteit en blijft zelfstandig opereren vanuit Amstelveen.

 

Met deze verbintenis zet Qi ict een belangrijke stap naar een bredere dienstverlening voor klanten. De samenwerking stelt INOVATIV in staat verder te groeien en een sterkere positie in de Nederlandse markt in te nemen. De combinatie van de twee gespecialiseerde organisaties biedt opdrachtgevers een uniek portfolio van producten en diensten. In de Mobile first, Cloud first wereld van vandaag leveren beide organisaties geïntegreerde oplossingen op het gebied van Security, Platform & Productivity.

 

Dubbeldam & Company heeft het management van Inovativ begeleid bij deze transactie.

 

Privacy verklaring

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt u bekijken welke gegevens wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen