Management buy-out Reftrade

Management buy-out Reftrade


Project Description

Reftrade is actief in de verkoop en de verhuur van zowel nieuwe als gebruikte (koel/vries) containers en verplaatsbare (koel/vries)opslagunits voor de opslag en het vervoer van temperatuur gecontroleerde producten. Reftrade is met name gespecialiseerd in (koel/vries) containers voor de offshore-industrie.

 

Reftrade is in 1984 opgericht en heeft naast de locatie in de Rotterdamse haven ook een vestiging in Frankrijk en agentschappen in Spanje en Schotland. De grootaandeelhouder had de wens om terug te treden als aandeelhouder in Reftrade en heeft zijn aandelenpakket verkocht aan het huidige management.

 

Dubbeldam & Company heeft partijen geadviseerd bij de totstandkoming van de management buy-out. In eerste instantie hebben we een indicatieve waardebepaling van de aandelen in Reftrade uitgevoerd. Vervolgens hebben we partijen geadviseerd bij de structurering en financiering van de transactie.

 

Privacy verklaring

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt u bekijken welke gegevens wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen