Groeikapitaal voor DGS Group verstrekt door Rabo Capital

Groeikapitaal voor DGS Group verstrekt door Rabo Capital


Project Description

DGS Group uit Tilburg is gespecialiseerd in de ontwikkeling, de productie en de verkoop van verse vleeswaren, gegrilde vleesproducten en verse filet americain. Vanuit de productiebedrijven Dutch Grill Specialties en The Filet Company worden de producten van DGS Group met name geleverd aan de Nederlandse supermarkten en out of home markt.

 

De aandeelhouders van DGS Group, Nick Visser en Wilbert Wolfs, zochten een partner die DGS Group kan ondersteunen bij het realiseren van de geplande groeistrategie en bereid is tot het verstrekken van groeikapitaal.

 

Met Rabo Capital is een sterke partner gevonden die de sector goed kent en samen met het management wil werken aan een verdere professionalisering en groei van DGS Group.
Rabo Capital is onderdeel van Rabo Private Equity, de investeringsmaatschappij van de Rabobank Groep. Rabo Capital richt zich op investeringen in middelgrote Nederlandse ondernemingen en ondersteunt bedrijven in het realiseren van verdere groei.

 

Dubbeldam & Company heeft de aandeelhouders van DGS Group geadviseerd bij het realiseren van deze transactie.

 

“Zeer professionele partij die voor ons veel betekend heeft bij deze transactie.”
– Nick Visser en Wilbert Wolfs
Oprichters / bestuurders – DGS Group

 

Privacy verklaring

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt u bekijken welke gegevens wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen