Inhuurspecialisten Brainnet en PRO Unlimited bundelen hun krachten

Inhuurspecialisten Brainnet en PRO Unlimited bundelen hun krachten

Brainnet en PRO Unlimited, wereldwijd actief als onafhankelijke Managed Service Provider, bundelen hun krachten. Brainnet wordt dankzij PRO Unlimited dé onafhankelijke inhuurspecialist in Europa. PRO Unlimited biedt Brainnet een internationaal netwerk. Daarnaast krijgt Brainnet toegang tot inhuurdata en integratie met VMS technologie, welke volledig ingericht is op Contingent Workforce Management om internationale MSP Programma’s uit te rollen.

Tjebbe van Oostenbruggen (Directeur van Brainnet): “Sinds onze oprichting in 1996 hebben we een duidelijke visie op de markt van MSP dienstverlening: klanten hebben in onze ogen recht op transparantie als het gaat om marges, tarieven en verdienmodellen.” De visie en aanpak van Brainnet leidde tot een flinke groei en toenemend vertrouwen van klanten, zelfs in de coronacrisis. “We hebben een duidelijke groeiambitie en we willen onze markt- en concurrentiepositie als onafhankelijke inhuurspecialist behouden en uitbreiden. Met PRO Unlimited hebben we een unieke kans om onze missie, gelijke kansen voor zzp’ers en leveranciers van flexibel personeel, verder in de EMEA-regio uit te dragen.”

“PRO Unlimited heeft een sterke visie op het gebied van total talent management, waarin technologie, data, A.I. en analytics een belangrijke rol spelen. In PRO Unlimited hebben we een grote broer gevonden die exact dezelfde visie heeft op de inhuurmarkt. Daarbij is het ontzettend mooi dat Brainnet als label voor de EMEA-regio gewoon blijft bestaan.”

“Brainnet heeft al meer dan twee decennia lang laten zien dat het dé onafhankelijke MSP leider is in Nederland. Hun neutrale aanpak geniet bij klanten de voorkeur als het gaat om het managen van hoogopgeleide, externe professionals,” aldus Kevin Akeroyd (CEO van PRO Unlimited). “Deze overname verbetert onze positie in EMEA-regio en biedt mogelijkheden om aanvullende diensten te kunnen aanbieden aan ons wereldwijde klantenbestand. Daarbij krijgen we de kans ons inhuurplatform en onze diensten aan te bieden aan bedrijven die snel moeten kunnen schalen en meebewegen in een veranderende markt.”

Over Pro Unlimited

PRO Unlimited (actief sinds 1991) biedt een allesomvattend inhuurplatform en helpt organisaties over de hele wereld om de kosten, risico’s en kwaliteitsproblemen rondom flexibele inhuur aan te pakken. Het platform van PRO bestaat uit geïntegreerde SaaS software en oplossingen die gebaseerd zijn op ‘s werelds krachtigste inhuurdataset. Het platform van PRO biedt oplossingen voor de inhuur en het managen van externe medewerkers, inzicht in internationale tarieven, directe werving, risicomanagement voor keten- en inlenersaansprakelijkheid, payrolldienstverlening, diversiteit en inclusiviteit. PRO Unlimited telt 1.229 medewerkers en beheert 7 miljard dollar aan inhuurspend. www.prounlimited.com

Over Brainnet

Brainnet is opgericht in 1996 en biedt dezelfde dienstverlening als PRO Unlimited. Brainnet telt 125 medewerkers en beheert voor 854 miljoen euro aan inhuurspend. www.brainnet.nl

Klik hier voor het persbericht op de website van Brainnet

Dubbeldam & Company adviseert aandeelhouders van Brainnet

Dubbeldam & Company is opgetreden als adviseur van de aandeelhouders van Brainnet. De afgelopen 20 jaar heeft Dubbeldam & Company bij vele koop- en verkoop transacties geadviseerd. Bent u geïnteresseerd in meer informatie hierover? Neem contact op met Marijn Dubbeldam op 06-22396006 of per e-mail dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

 

 

Privacy verklaring

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt u bekijken welke gegevens wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen